Project Location

Al Towar 1st

Project Details

​Project Objective:
The New Reception Building in Dubai Police H.Q.  is located at the North East Corner of the Dubai Police H.Q. and it  contains the most advanced technology in Access Control, CCTV, Structured Cabling, queue management system & Telecommunication Systems. The New Reception was basically planned & constructed to serve as a modern and luxurious entrance gate for the Police H.Q. with advanced security systems to serve the visitors of various police departments within the H.Q premises. 

Project Elements:
  • Ground Floor Building containing an entrance lounge with metal detector & luggage scanner, a reception counter, service counters with queue management system, administrative offices, control room & visitors’ waiting areas.
  • General site work and infrastructure work, landscape work.
Built up Area: 794 square meters.​
End User: Dubai Police General H.Q.


 Project Completion Date

2012

  Project Expected Completion Date

 

  Photo Gallery

Reception   
Reception